Skip to content

.научете  нашата  история.

ERP Premier® е български софтуер разработен от Trierra Soft

Trierra Soft е IT фирма с офис в гр.Пловдив, съчетаваща в себе си хардуерен и софтуерен отдел. Именно това е основното ѝ предимство пред конкурентите в сектора. Предлага услуги от пълния технологичен цикъл на едно предприятие - от структурно окабеляване до готови работни места с инсталиран софтуер и обучен персонал.

Историята на ERP Premier® все още се пише,
ще се радваме да станете част от нея!

1998г.
Първи софтуерен продукт - E-Stock
През далечната 1998г. представяме на българския пазар първата ни софтуерна разработка, представляваща складова програма със скромни, но практични и функционални възможности.
1998г.
2000г.
E-stock Light
2 години след първата успешна продажба на E-Stock, вече сме готови с олекотена версия, чиято цел е да обхване стартиращи бизнеси, предлагайки им атрактивна цена.
2000г.
29 ноември 2002г.
Създаване на Trierra Soft
На тази дата Триера Софт ООД официално е учредена като юридическо лице в гр. Пловдив. Иначе казано, това е формалното начало на нашето професионално развитие и утвърждаване на българския пазар.
29 ноември 2002г.
2003г.
Счетоводен модул - Premier Accountant Pro
Година работа под името Trierra Soft, благодарение на екипът ни от амбициозни програмисти, излизаме на пазара с първия продукт от софтуерната линия Premier - счетоводната програма Premier Accountant Pro, която е внедрена и се ползва в над 15 счетоводни къщи.
2003г.
2004г.
Модул за автосервизи - Premier Autoservice
Мотивирани от успеха на предишните ни разработки, през тази година бележим успешното първо внедряване на специално обособения ни продукт за автосервизи с изключително усъвършенствани функционалности - Premier Autoservice.
2004г.
2005г.
Складова програма - Premier Expert
Насочваме усилията си към големите търговски обекти и нуждата им от управление и систематизиране на процесите в складовете и отделите. Поставяме началото на продукт, който към днешна дата е внедрен в над 30 български предприятия.
2005г.
2007г.
Premier Distribution
Обособен е като софтуерен продукт по-сложния и богат на възможности Premier Distribution, поставящ основите на бъдещата многомодулна, гъвкава и унифицирана система за управление - ERP Premier.
2007г.
2010г.
Нашата ERP система - ERP Premier
Правим скок в развитието си като фирма завършвайки продукт считан за най-висок клас управленска система, обединяващ множество световно утвърдени функционалности и огромни възможности, а именно ERP софтуер, който се превръща в акцента на софтуерните ни продукти.
2010г.
2012г.
Отношения с клиентите - Premier CRM
С гордост добавяме последния необходим модул, за да придадем завършеност на портфолиото ни. От тук нататък насочваме усилията си изцяло върху нови идеи за усъвършенстване, осъвременяване и оптимизиране на вече съществуващите ни софтуерни решения.
2012г.
Днес
Навършваме 19 години!
Trierra Soft вече е фирма със 19-годишен опит, чието име се асоциира с безкомпромисно качество както на продукти, така и на услуги, професионално отношение, иновативни идеи и ясен поглед в бъдещето. Не спираме да се надграждаме и да посрещаме нови предизвикателства.
Днес