Блогът – нашето ново начинание!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on google
Блогът е страхотна възможност да се запознаем с вас и да ви предоставим опита си в интересни статии на тема ролята на ERP системите в съвременния бизнес.

Рано или късно всяка компания узрява и достига до момента, в който е научила толкова много чрез опита си, че е невъзможно да не го сподели с настоящите и бъдещите си клиенти, партньори, колеги и приятели. Ние вярваме, че се намираме точно в този етап от развитието ни като фирма.

Държим да познаваме своите клиенти и партньори и да поддържаме добри отношения с тях. Искаме да чуваме както похвалите, така и критиките ви. Винаги сме се старали да се вслушваме в съвети и мнения и ще се радваме това да продължи да се случва и през нашия блог.

Надяваме се именно чрез статиите, които предстои да публикуваме да ни опознаете, да видите екипа и работната ни среда, да сте част от нашето развитие и да научавате за всички новини, промени и възможности.

Истината е, че в България основната ни дейност, която ще дискутираме – разработката на система за управление на бизнес (ERP – Enterprise Resource Planning) до скоро не беше достатъчно популярна, а информацията в интернет често е твърде противоречива и малко по обем. Съществуват множество различни представи за това, какво точно представлява подобна система, преплитат се неправилно употребени понятия и се създава неясна картина, което само ни мотивира да започнем това наше начинание.

Искрено се надяваме този блог да бъде полезен както на нашите клиенти, така и на всеки, който има интерес в това да развива своя бизнес!

За нас

Съчетаваме хардуер със софтуер, за да предоставим  цялостно решение за бизнеса ви. Ние сме изцяло българска IT фирма с офис в гр. Пловдив. Именно това е основното ни предимство пред конкурентите в сектора. Предлагаме услуги от пълния технологичен цикъл на една фирма или предприятие – от структурно окабеляване до готови работни места с инсталиран софтуер и обучен персонал.

Последвайте ни

Тагове