Skip to content

ERP Premier® вече е с лиценз от НАП!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on google
И двете версии на софтуерния ни продукт ERP Premier® версия H18.1.YY.MMDD.HHMM.ERP и версия H18.1.YY.MMDD.HHMM.NET са лицензирани в НАП под № 249 и № 265 в Публичния електронен списък на софтуерите за управление на продажби в търговските обекти по чл. 118, ал. 16 от ЗДДС

След повече от половин година усилия от страна на нашия софтуерен екип, успяхме да приведем ERP Premier в съответствие с изискванията на Наредба Н-18 на НАП и съответно придобихме лиценз № 249 и № 265 в Публичния електронен списък на софтуерите за управление на продажби в търговските обекти по чл. 118, ал. 16 от ЗДДС! Ако трябва да бъдем откровени, положеният труд от наша страна далеч не е за пренебрегване. През този период взехме активно участие във всички срещи с представители на НАП организирани от БАИТ (Българска Асоциация по Информационни Технологии), в която членуваме от 2009г. или иначе казано отделяхме по един ден от седмицата в дълги изтощителни срещи. Да не говорим за месеците работа по пренастройване на софтуерните ни продукти. С помощта на нашите колеги от други софтуерни компании успешно извоювахме немалко промени по първоначалния вид на наредбата и я превърнахме в приложимо изискване, което да не затрудни работата на клиентите ни.

След безмилостна борба да направим всичко необходимо за наредба Н-18, резултатът е налице. Очакваме съвсем скоро да ви съобщим за лицензирането и на останалите ни софтуерни продукти (Premier Light, Premier Expert, Premier Accountant Pro, Premier Autoservice)!

Оставете коментар:

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Абонирай се за нашия блог

*Абонирайки се Вие се съгласявате да получавате известителен имейл всеки път, когато бъде публикувана нова статия.