ERP Premier® вече е с лиценз от НАП!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on google
И двете версии на софтуерния ни продукт ERP Premier® версия H18.1.YY.MMDD.HHMM.ERP и версия H18.1.YY.MMDD.HHMM.NET са лицензирани в НАП под № 249 и № 265 в Публичния електронен списък на софтуерите за управление на продажби в търговските обекти по чл. 118, ал. 16 от ЗДДС

След повече от половин година усилия от страна на нашия софтуерен екип, успяхме да приведем ERP Premier в съответствие с изискванията на Наредба Н-18 на НАП и съответно придобихме лиценз № 249 и № 265 в Публичния електронен списък на софтуерите за управление на продажби в търговските обекти по чл. 118, ал. 16 от ЗДДС! Ако трябва да бъдем откровени, положеният труд от наша страна далеч не е за пренебрегване. През този период взехме активно участие във всички срещи с представители на НАП организирани от БАИТ (Българска Асоциация по Информационни Технологии), в която членуваме от 2009г. или иначе казано отделяхме по един ден от седмицата в дълги изтощителни срещи. Да не говорим за месеците работа по пренастройване на софтуерните ни продукти. С помощта на нашите колеги от други софтуерни компании успешно извоювахме немалко промени по първоначалния вид на наредбата и я превърнахме в приложимо изискване, което да не затрудни работата на клиентите ни.

След безмилостна борба да направим всичко необходимо за наредба Н-18, резултатът е налице. Очакваме съвсем скоро да ви съобщим за лицензирането и на останалите ни софтуерни продукти (Premier Light, Premier Expert, Premier Accountant Pro, Premier Autoservice)!

За нас

Съчетаваме хардуер със софтуер, за да предоставим  цялостно решение за бизнеса ви. Ние сме изцяло българска IT фирма с офис в гр. Пловдив. Именно това е основното ни предимство пред конкурентите в сектора. Предлагаме услуги от пълния технологичен цикъл на една фирма или предприятие – от структурно окабеляване до готови работни места с инсталиран софтуер и обучен персонал.

Последвайте ни

Тагове