Skip to content

.Малък и среден бизнес.

Управлявайте бизнеса си с ERP система,
която расте заедно с вас!

Интуитивен интерфейс

Какво по-хубаво от това да управлявате ежедневните си задачи в приятна за окото и лесна за работа среда? Възползвайте се от възможностите за персонализиране и нагаждане на работното ви пространство според личните ви предпочитания, за да се насладите на пълната функционалност на вашия Premier®. С един поглед ще можете да следите най-важните моменти и да реализирате идеите си безпрепятствено.

Гъвкавост за всички нужди

За разлика от повечето чуждестранни ERP системи, Premier® е достатъчно гъвкав да отговори на всички специфики на вашата компания. Независимо от размера на бизнеса, ние сме обособили модули, които да подхождат както ценово, така и като функционалност на конкретните ви потребности и възможности. Това позволява реализацията на Premier® да протича безпроблемно независимо от големината на фирмата.

Възможност за развитие

С растежа на бизнеса се увеличават и усложняват нуждите му. Ние сме готови да съдействаме напълно за интегрирането на нови функционалности с вече съществуващите до момента, за разлика от другите софтуери, чиито възможности са ограничени и се налага изцяло ново закупуване на друг по-мощен продукт. Накратко, с Premier® вие плащате точно толкова, колкото ползвате и лесно можете да надградите във всеки един момент. Резултатът ще бъде подобряване на паричния поток и намаляване на разходите за инвентаризация.

Бъдете пред конкуренцията

ERP системата дава огромно конкурентно предимство. Ако разполагате с такава система ще успявате да спазвате ангажиментите си в срок, качествено и коректно и това ви прави предпочитан партньор. Понякога дори някои фирми поставят изрично изискване към партньорите си да имат внедрена ERP система. Не само ще спечелите нови клиенти, но и ще имате достатъчно време да се концентрирате върху идеите и възможностите, от които да се възползвате.

10 причини да внедрите ERP система във вашия бизнес

*резултатите са базирани на проучване на ROSEASP­­© за 2018г. на фирми използващи ERP системи

Да се подобри ефективността на бизнеса
0%
Да се улесни работата на служителите
0%
Да осигурите отчитане / спазване на нормативната уредба
0%
За по-добро интегриране на системите в различни местоположения
0%
За да се замени старата ERP система
0%
Желание за растеж и развитие на бизнеса
0%
По-добро обслужване на клиенти
0%
Да стандартизирате глобалните бизнес операции
0%
Да се спазят изисквания към организацията
0%
Редуциране на оборотния капитал
0%
Тъй като други компании имат ERP
0%

ERP системата е бизнес инструмент и трябва да се разглежда като средство за провеждане и изпълнение на бизнес процеси и транзакции. Тя няма присъща стойност; само стойността, която създава, като предоставя ползи на бизнес организацията.

Повишава се производителността на служителите. Ползите тук могат да бъдат реални, уверете се, че новата ви система ще доставя тези ползи, ако разчитате на тях.

Това със сигурност може да бъде добра полза, но се уверете, че всъщност можете да реализирате възвръщаемостта на инвестицията си.

Това би могло да е от голяма полза, ако сега имате различни системи или системи, които не са или не могат да бъдат интегрирани.

Това често се дава като причина за внедряване на нова система, но се уверете, че ще има смисъл от нова система и очакваната възвръщаемост на инвестицията е валидна и приемлива. Не прехвърляйте старите начини на работа в нова система. Само технологията няма да ви спаси; освен ако не сте обградени с обременяващи договори за поддръжка, липса на хардуер и / или ограничени ресурси за консултации / поддръжка, за да поддържате старата система работеща.

Почти винаги е по-малко болезнено да се въведе нова ERP система, когато организацията ви е по-малка, отколкото когато сте в голям ръст. Ако растежът е предвидим в близкото бъдеще, вземете решението сега и въведете нова система. Обучението и познанията, които получавате със системата, ще се отплащат добре в бъдеще.

Няма какво да се спомене тук. Това винаги води след себе си само позитиви.

Това може да бъде огромно предимство! ERP Premier® има езикови набори и локализации, които лесно могат да се пригодят да отговарят на текущите ви операции и бъдещи планове.

Когато дадена организация получава финансиране или е придобита от друга компания, тези ключови заинтересовани страни могат да изискват специфични счетоводни инструменти като ERP, за да стандартизират отчетността, да подобрят прозрачността и др.

Това е основна полза, ако новата система се използва правилно.

Това не е добра причина и вероятно е предпоставка за неуспех при внедряването на ERP.

Основни възможности на ERP Premier®

Управление на финансите

Елиминирайте грешките и вземете правилните решения като използвате мощни инструменти за рационализиране на финансовите операции. Автоматизирайте счетоводните задачи и банкирайте с ERP Premier®. Обединете финансовите дейности с други процеси, за да ускорите транзакциите и да подобрите паричния си поток.

Управление на клиенти и продажби

Управлявайте ефективно всички процеси по продажби и клиентски взаимоотношения от първата среща до окончателната продажба и поддръжката. Добийте поглед в реално време върху възможностите и клиентите си, така че да отговорите на нуждите им по най-добрия начин.

Управление на складове и контрол на инвентара

Анализирайте входящите и изходящи доставки, складовите наличности и местоположението на артикулите. Контролирайте в реално време състоянието на инвентара, отчети за наличностите и изменението на цените, оптимизирайте практиките за закупуване и контролирайте разходите.

Business Intelligence (BI)

Съхранявайте данни от множество източници, за да генерирате точни доклади в реално време, базирани на информация от целия работен цикъл на бизнеса ви с инструменти за анализ и отчитане.

Специфични за индустрията възможности

Запознайте се с неограничените възможности на ERP Premier® да приспособява функционалностите си към конкретните нужди на вашия бранш.

Защо ERP Premier® е нужен на малкия и среден бизнес?

ERP Premier® осигурява разнообразна функционалност, пригодена към бизнес нуждите ви. Опростете процесите си, ускорете ежедневните си трансакции и подобрете финансите и обслужването на клиенти. Работете ефективно и се грижете клиентите да са доволни. Намирате се във фаза в която внедряването на ERP софтуер ще облекчи цялостно работния процес, ще повиши качеството му, скоростта на изпълнение, ще оптимизира ресурсите, ще ви позволи да управлявате с лекота, оставяйки ви свободно време, в което да се фокусирате върху нови идеи, като цяло ще увеличи приходите и намали загубите ви. Независимо от растежа на бизнеса ви, ERP Premier® системата веднъж внедрена и заработила има възможност за лесно и безпроблемно надграждане, така, че да не се налага да преминете през тежка финансова инвестиция отново при нужда от нови функционалности и възможности. Ползвайте и поддържайте своя ERP софтуер на достъпна цена.  Намалете разходите по поддръжката на своя бизнес от финансите, снабдяването, инвентаризацията, продажбите и връзките с клиенти до управлението на проекти, операции и човешки ресурси.

Ако имате въпроси, имаме отговори