Кои сме ние?

ERP Premier е продукт на Trierra Soft.

ERP Premier® е български софтуер разработен от Trierra Soft

Ние сме Trierra Soft

Съчетаваме хардуер със софтуер, за да предоставим  цялостно решение за бизнеса ви. Ние сме изцяло българска IT фирма с офис в гр. Пловдив. Именно това е основното ни предимство пред конкурентите в сектора. Предлагаме услуги от пълния технологичен цикъл на една фирма или предприятие – от структурно окабеляване до готови работни места с инсталиран софтуер и обучен персонал.

Що се отнася до софтуерното ни направление – ERP Premier и другите ни софтуерни продукти са внедрени в повече от 50 предприятия и над 300 малки и средни бизнеси. Отне ни повече от 20 години да усъвършенстваме един гъвкав и универсален продукт, който да посрещне всички изисквания на българския бизнес. Можем да се похвалим с дълги партньорства и ползотворни взаимоотношение с нашите клиенти.

Никога не спираме да се развиваме и да посрещаме нови предизвикателства. Ще се радваме вие да сте едно от тях! 

хората, на които дължим успеха ни

Нашата сила е екипът ни

Какво ни прави различни?

plamen-linkedin-compressed

Пламен Николов
Управител / Съдружник

Запознайте се с Пламен Николов – управляващ съдружник в Триера Софт.

“През 2002 година с Иван Герански, двама инженери по дух и образование, основахме Триера Софт ООД, следвайки мотивиращия цитат на Сър Ричард Брансън “Не може да правиш добър бизнес с лоши хора. Намери най-подходящите хора за работа и нищо няма да се обърка.” Тази мисъл ни окуражи да повярваме в силите си и в успеха и да търсим път към реализирането му. И ето вече 19 години ние осъществяваме мечтите си, успявайки да въвлечем и други в своето пътешествие.

Разбира се, че по пътя ни дотук сме имали и неуспехи, но те само са ни мотивирали да преодолеем трудностите и да продължим напред. В досегашната ни история успяхме да създадем една от първите изцяло български ERP системи и дузина други софтуери за ползване от българските потребители, успяхме да създадем висококачествен сервиз за компютърна техника, успяхме да изградим не малко специалисти, които да останат да живеят и работят в и за България. Ние имаме един невероятен екип.

Ще завърша, както започнах – с цитат на Сър Ричард Брансън: „Не е нужно да разделяш забавлението от работата – те могат да вървят ръка за ръка. Само си помисли колко би било хубаво да се събуждаш сутрин и да се вълнуваш за предстоящия работен ден.“”

Пътят ни през годините

Нашата история

1998г. Още преди основаването
Първи софтуерен продукт - E-Stock

Първи клиент. През далечната 1998г. представяме на българския пазар първата ни софтуерна разработка - складова програма със скромни, но практични и функционални възможности. 

29 ноември 2002г. Началото
Създаване на Trierra Soft

На тази дата Триера Софт ООД официално е учредена като юридическо лице в гр. Пловдив. Иначе казано, това е формалното начало на нашето професионално развитие и утвърждаване на българския пазар.

2003г. Счетоводен модул
Счетоводен модул - Premier Accountant Pro

Година работа под името Trierra Soft, благодарение на екипът ни от амбициозни програмисти, излизаме на пазара с първия продукт от софтуерната линия Premier - счетоводната програма Premier Accountant Pro, която е внедрена и се ползва в над 15 счетоводни къщи.

2004г. За автосервизи
Модул за автосервизи - Premier Autoservice

Мотивирани от успеха на предишните ни разработки, през тази година бележим успешното първо внедряване на специално обособения ни продукт за автосервизи с изключително усъвършенствани функционалности - Premier Autoservice.

2005г. Складова програма
Складова програма - Premier Expert
Насочваме усилията си към големите търговски обекти и нуждата им от управление и систематизиране на процесите в складовете и отделите. Поставяме началото на продукт, който към днешна дата е внедрен в над 30 български предприятия.
2007г. Основите на ERP
Premier Distribution
Обособен е като софтуерен продукт по-сложния и богат на възможности Premier Distribution, поставящ основите на бъдещата многомодулна, гъвкава и унифицирана система за управление - ERP Premier.
2010г. ERP!
Нашата ERP система - ERP Premier

Правим скок в развитието си като фирма завършвайки продукт считан за най-висок клас управленска система, обединяващ множество световно утвърдени функционалности и огромни възможности, а именно ERP софтуер, който се превръща в акцента на софтуерните ни продукти.

2010г. Усъвършенстване
Отношения с клиентите - Premier CRM
С гордост добавяме последния необходим модул, за да придадем завършеност на портфолиото ни. От тук нататък насочваме усилията си изцяло върху нови идеи за усъвършенстване, осъвременяване и оптимизиране на вече съществуващите ни софтуерни решения.
2021г. Днес
Не спираме да мечтаем и да се развиваме!
Trierra Soft вече е фирма със 20-годишен опит, чието име се асоциира с безкомпромисно качество както на продукти, така и на услуги, професионално отношение, иновативни идеи и ясен поглед в бъдещето. Не спираме да се надграждаме и да посрещаме нови предизвикателства.