Skip to content

Нашата равносметка за 2019г.

Нашата равносметка за 2019г.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on google
2019г. беше една изключително важна година за нас. Сблъскахме се с множество възможности и препятствия, които ни напомниха, че бизнесът не е предсказуема права линия, а крива, която не лишава ежедневието от приключения!

През изминалата година успяхме да се справим с няколко тежки предизвикателства – някои предвидени, а други не толкова. Ние като фирма, а и нашите приятели по бранш ще я запомним като годината на наредба Н-18. Въпреки, че не се съмняваме в ползите от нея за нашето общество, процесът по нейното изясняване и реализиране върху софтуерните ни продукти успя да ангажира нашите усилия за дълъг период от време.

Въпреки всичко, ние вярваме, че трудните времена са задвижващия механизъм, който ни помага да се развиваме и да сме още по мотивирани за успех! Научихме страшно много, извлякохме си важни поуки и сме готови да посрещнем 2020г. с още повече хъс и опит. Радостни сме, че съдбата се грижи да сме “във форма” по всяко време и не ни позволява да се отпуснем. Щастливи сме, че имаме нови попълнения в екипа, които имаха късмета да се присъединят в този важен момент и да ни помогнат да се справим успешно с възникналите перипетии, с което заслужиха напълно мястото си сред нас!

Благодарни сме на всички наши клиенти, които ни подкрепиха по един или друг начин и ни показаха, че нашите усилия не остават незабелязани и се ценят! Благодарим ти 2019г., донесе ни богата палитра от емоции и ни зареди с позитивизъм и мотивация за следващата година!

А на вас, скъпи клиенти и приятели, весело посрещане на Новата Година, бъдете все така здрави, сплотени и позитивни!

Оставете коментар:

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Абонирай се за нашия блог

*Абонирайки се Вие се съгласявате да получавате известителен имейл всеки път, когато бъде публикувана нова статия.