Нашата равносметка за 2019г.

2019г. беше една изключително важна година за нас. Сблъскахме се с множество възможности и препятствия, които ни напомниха, че бизнесът не е предсказуема права линия, а крива, която не лишава ежедневието от приключения!
blank

През изминалата година успяхме да се справим с няколко тежки предизвикателства – някои предвидени, а други не толкова. Ние като фирма, а и нашите приятели по бранш ще я запомним като годината на наредба Н-18. Въпреки, че не се съмняваме в ползите от нея за нашето общество, процесът по нейното изясняване и реализиране върху софтуерните ни продукти успя да ангажира нашите усилия за дълъг период от време.

Въпреки всичко, ние вярваме, че трудните времена са задвижващия механизъм, който ни помага да се развиваме и да сме още по мотивирани за успех! Научихме страшно много, извлякохме си важни поуки и сме готови да посрещнем 2020г. с още повече хъс и опит. Радостни сме, че съдбата се грижи да сме “във форма” по всяко време и не ни позволява да се отпуснем. Щастливи сме, че имаме нови попълнения в екипа, които имаха късмета да се присъединят в този важен момент и да ни помогнат да се справим успешно с възникналите перипетии, с което заслужиха напълно мястото си сред нас!

Благодарни сме на всички наши клиенти, които ни подкрепиха по един или друг начин и ни показаха, че нашите усилия не остават незабелязани и се ценят! Благодарим ти 2019г., донесе ни богата палитра от емоции и ни зареди с позитивизъм и мотивация за следващата година!

А на вас, скъпи клиенти и приятели, весело посрещане на Новата Година, бъдете все така здрави, сплотени и позитивни!

Трансформирайте бизнеса си!

Ние ще ви консултираме безплатно за правилното решение за вашия бизнес!

Ако не знаете откъде да започнете, свържете се с нас!

Ще отговорим на всички въпроси, които ви възпрепятстват.

Искате да научите повече за ползите от ERP Premier за вашия бизнес?

Заедно ще обсъдим проблемите, пред които е изправен бизнесът ви, за да предложим оптимално решение според поставените цели и предвидения бюджет.

blank