Premier® Light официално е СУПТО лицензирано от НАП!

Софтуерът ни Premier® LIGHT версия H18.1.YY.XXX вече е лицензиран от НАП под номер 595 като СУПТО по чл. 52 а, ал. 1 от Наредба Н-18/2006г.
blank

Най-сетне успяхме да изпипаме и лицензираме като СУПТО нашия най-продаван софтуерен продукт сред малки фирми с неголям брой потребители! С годините Premier® Light успя да се наложи като изключително полезно и успешно нискобюджетно решение, което е подходящо за малки бизнеси и стартиращи предприятия, които се нуждаят от софтуер на достъпна цена. Днес Premier® Light е с напълно обновен интерфейс и се базира на най-актуалните технологии, които му дават изключително конкурентно предимство. Фирмите, които я използват надвишиха 700! Поръчките на СУПТО Premier® Light версия Н-18 вече започнаха и в оставащите дни до края на януари са заети почти всички часове за инсталация, настройка на нови бази, прехвърляне на информация от старите бази и консултации.   

Трансформирайте бизнеса си!

Ние ще ви консултираме безплатно за правилното решение за вашия бизнес!

Ако не знаете откъде да започнете, свържете се с нас!

Ще отговорим на всички въпроси, които ви възпрепятстват.

Искате да научите повече за ползите от ERP Premier за вашия бизнес?

Заедно ще обсъдим проблемите, пред които е изправен бизнесът ви, за да предложим оптимално решение според поставените цели и предвидения бюджет.

blank